Вперше у Міжнародному медичному форумі візьмуть участь відомі компанії!

New Participant 2019Раді представити вам нових учасників Форуму, які вперше будуть представляти на Форумі своє обладнання та матеріали, інноваційні розробки, новинки.

ТОВ «Уномед» – постачальник виробів медичного призначення та медичного обладнання провідних виробників.

 

Компанія «Провіденс Медіка» – постачальник обладнання для: кардіохірургії, онкології, травматології, інтервенційної хірургії та кардіології, кількісної експрес-діагностики in vitro, низькотемпературної плазмової стерилізації, візуалізації судин.

 

Компанія СУРСИЛ-ОРТО спеціалізується на виробництві складного та малоскладного ортопедичного взуття для дітей, яке використовується для профілактики та лікування вальгусної та варусної постановки стоп, профілактики та лікування плоскостопості, для дітей з ДЦП та післяопераційне взуття.

 

CeGaT – сертифікована діагностична компанія за стандартами CAP, CLIA і ISO15189, що пропонує діагностику в усіх напрямках медицини.

 

Біомед Діагностик – єдиний офіційно уповноважений представник компанії «Biomed Diagnostics» в Україні, місія якого – зробити доступними світові стандарти діагностики в Україні, підвищити ефективність роботи лікарів і поліпшити якість життя пацієнтів за рахунок застосування новітніх досягнень сучасної науки в області розробки і впровадження нових методів діагностики.

 

LAPOMED® – український бренд, під яким виробляються обладнання, інструменти та витратні матеріали для: лапароскопії, артроскопії, гістероскопії, цистоскопії, сінускопії.

 

НТО БЕТА більше ніж 24 роки розробляє і виробляє прилади для безперервної, тривалої реєстрації, аналізу ЕКГ, ЕКС, АТ. Виробник першого українського 1995 року реєстратора непереривного ЄКГ по Холтеру (24-48).

 

Запрошуємо спеціалістів на стенди компаній, де вам нададуть висококваліфіковані консультації, ознайомлять з новинками і всім спектром обладнання , інструментарію, витратних матеріалів. Чекаємо вас!

 

Нові учасники Міжнародного медичного Форуму: http://medforum.in.ua/novye-uchastniki/

Подивитися список всіх учасників Форуму та призначити особисту зустріч можна за посиланням: http://medforum.in.ua/uchastniki/

 


Отримати безкоштовне запрошення на Міжнародний медичний Форум >>>

Comments are closed