Вперше на Форумі візьме стендову участь лабораторія «Сінево»! А також виступить спонсором двох Шкіл УЗД в рамках Медичного Конгресу!

SYNEVO16–18 вересня в рамках Міжнародного медичного Форуму візьме участь Лідер польського, румунського та українського лабораторного ринку – Лабораторія Synevo!

Медична лабораторія «Сінево Україна» входить до європейської мережі лабораторій Synevo та є частиною медичного холдингу Medicover. 

 

Лабораторна мережа Synevo представлена в Німеччині, Польщі, Румунії, Туреччині, Україні, Білорусі, Грузії, Молдові, Болгарії, Сербії та налічує 95 лабораторій у Європі та 7 лабораторій в Україні.

Першу лабораторію в Україні відкрито у 2007 році в Києві.

 


Сінево виступить Спонсором на Всеукраїнській Школі Ультразвукової і Функціональної Діагностики – 16 і 17 вересня, та на Всеукраїнській Школі Ультразвукової і Функціональної Діагностики для сімейних лікарів – 18 вересня!


 

Нині працюють лабораторії в Києві, Дніпрі, Вінниці, Одесі, Харкові, Львові та Чернівцях, а також створено надзвичайно велику національну мережу, що об’єднує понад 220 лабораторних центрів у більш ніж 80 містах України. У лабораторії працює понад 2000 співробітників, які щороку обслуговують понад 3 млн пацієнтів, виконуючи більше ніж 15 млн тестів на рік.

Секрет успіху Сінево — це дотримання високих стандартів в усьому і фокус на клієнта.

 

Кожен з понад 2000 співробітників лабораторії працює під девізом «Швидко. Точно. Зручно»:

• швидке обслуговування у відділенні максимально економить час наших клiєнтiв;

• точність результатів підтверджується багаторівневим контролем якості;

• зручне розташування відділень, зручне отримання результатів та низка додаткових сервісів — запорука комфорту наших клієнтів та лікарів.

 

Слід додати ще одну важливу складову успіху Сінево — це найбільша в Україні лабораторна база, оснащена обладнанням кращих світових виробників, таких як Roche Diagnostics (Швейцарія), Sysmex (Японія), Bio-Rad (США), Siemens Healthcare Diagnostics (США) та ін.

Завдяки широкій мережі лабораторій у Європі Synevo має міжнародні контракти з виробниками кращими обладнання й реагентів, що дає компанії змогу використовувати обладнання останнього покоління й, відповідно, пропонувати сучасну й доступну лабораторну діагностику.

Однією з конкурентних переваг лабораторії «Сінево», порівняно з іншими лабораторіями в Україні, є інтегрована інформаційна система Silab — розробка компанії TotalSoft (Румунія). Вона об’єднує лабораторії та лабораторні центри в єдину мережу.

Штрихкодування зразків, online-підключення лабораторного обладнання до системи, online-валідація результатів та їх автоматичне надсилання електронною поштою — все це зводить «людський чинник» майже до нуля, що забезпечує точний результат досліджень.

 

Відвідайте стенд компанії особисто! Реєструйтеся на МедФорум → http://medforum.in.ua/zakazat-priglasitelnyj/ та приходьте разом із колегами! До зустрічі!

 

Контакти компанії:

+380 (44) 205-00-20
synevo.ua

 


ОТРИМАТИ ЗАПРОШЕННЯ НА ФОРУМ →

Comments are closed