III Міжнародний конгрес з Лабораторної медицини | АНОНС | 12–14 квітня 2022

ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД ОРГАНІЗАТОРА

Лабораторна медицина України – 2022. Запрошуємо!

Міжнародний конгрес з Лабораторної медицини

12–14 квітня 2022 року у виставковому центрі АККО Інтернешнл (Київ Ⓜ Шулявська) відбудуться дві масштабні офлайн-події у сфері лабораторної діагностики — ІІІ Міжнародний конгрес з Лабораторної медицини та Міжнародна виставка комплексного забезпечення медичних лабораторій, де зустрінуться ТОП-менеджери приватних та державних установ, власники та керуючі приватних клінік, лабораторій; представники державних, контролюючих служб; спеціалісти, серед яких завідувачі КДЛ, лаборанти, інфекціоністи, вірусологи, трансфузіологи, біохіміки, імунологи та інші.

Мета заходів – привернути увагу до проблем та подальшого розвитку лабораторної медицини в Україні, тим самим вплинути на зростання якості послуг та створити сприятливі, конкурентні умови для ринку лабораторної діагностики в Україні.

Конгрес підвищить професійний рівень та компетенцію спеціалістів лабораторної діагностики, а виставка забезпечить медичні заклади та лабораторії необхідним лабораторним обладнанням, меблями, витратними матеріалами та іншим інвентарем.

Подати заявку на участь зі стендом Зареєструватися як відвідувач

Організатори: НУОЗ України ім. П. Л. Шупика, Національна академія медичних наук України, Група компаній LMT.

Співорганізатор – Всеукраїнська асоціація клінічної хімії та лабораторної медицини.

Місце проведеннявиставковий центр «АККО Інтернешнл».
Адреса проведення: Україна, м. Київ, проспект Перемоги, 40-Б, парк імені О. С. Пушкіна, станція метро «Шулявська».

Вхід безкоштовний, обов’язково потрібно зареєструватися.

III Міжнародний конгрес з Лабораторної медицини

Унікальний інтегрований проєкт, що поєднує науково-практичну програму та спеціалізовану експозицію комплексних рішень для медичних лабораторій.

Конгрес з Лабораторної медицини – це можливість почути про новинки обладнання, побачити, протестувати та ознайомитися з особливостями їх практичного застосування, побудувати довгострокові ділові відносини між виробниками, постачальниками лабораторного обладнання та фахівцями в галузі лабораторних досліджень, підвищити кваліфікацію, а також обмінятися досвідом із іноземними колегами, експертами галузі.

Під час науково-практичної програми всі три дні проходитимуть професійні школи, конференції, семінари, круглі столи, майстер-класи, присвячені фундаментальним та прикладним дослідженням, а також питанням розвитку лабораторної медицини.

Тематичні напрями Конгресу:

– Лабораторна діагностика
– Цитоморфологія
– Клінічна імунологія
– Лабораторна генетика
– Мікробіологія та вірусологія

Конгрес внесений до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2022 році», затвердженого НАМН та МОЗ України. Учасники науково-практичних заходів Конгресу отримають сертифікати підвищення кваліфікації, які надають бали за критеріями нарахування балів безперервного професійного розвитку (БПР, 10 балів).

Міжнародна виставка комплексного забезпечення медичних лабораторій

З 12 по 14 квітня 2022 року у виставковому центрі АККО Інтернешнл (Київ Ⓜ Шулявська), на стендах компаній-учасників виставки будуть представлені новинки лабораторного обладнання, комплексні рішення для обладнання медичних лабораторій, мобільні лабораторії, мікроскопи, аналізатори, лабораторні меблі та посуд, інструментарій та витратні матеріали, реагенти, індикатори, тест-системи та реактиви, засоби індивідуального захисту, спецодяг та багато іншого.

Тематичні напрями Виставки:

– Лабораторне обладнання
– Техніка та прилади для медичних лабораторій, допоміжне лабораторне обладнання
– Лабораторні меблі, посуд
– Хімічні реактиви, витратні матеріали та тест-системи
– Інформаційні технології, програмне забезпечення
– Автоматизація медичних лабораторій
– Стандартизація та сертифікація, підвищення кваліфікації персоналу медичних лабораторій
– Спецодяг, засоби індивідуального захисту
– Дезінфікуючі засоби та стерилізація
– Оснащення мобільних лабораторій

Серед експонентів – вітчизняні та світові виробники, постачальники обладнання, витратних матеріалів та технологічних рішень для медичних лабораторій.

На Виставці презентували своє обладнання, товари та послуги: Вектор-Бест-Україна, BCM Україна, Mir Biotech, Альбамед, Альфа Лаб Сервіс, АСКМ Груп, Бест Діагностік, БІО ТЕСТ МЕД, Біо-Роше, БМСервіс, ВЕГА МЕДІКА, Глобал Біомаркетинг Груп, Групотест, ДІАЛАБСЕРВІС, Діалог Діагностікс, ДНК-Технологія Україна, Еквітестлаб, Медична компанія Емпіріка, Ерба Діагностикс Україна, Інтекс-Мед, Інтермедика, Міжнародна школа технічного законодавства та управління якістю (ISTL), Ксельмед-Україна, Лабвіта, Лабікс, Лабінновація, Лабораторія Гранум, Лабораторія Комплексних Рішень, Лабсвіт, Лада-Мед, Лайтджин, Ледум, Медігран, Корпорація МІРС, МК Квертімед-Україна, Окіра, ОМБ, Провіденс Медіка, Реагент, РедМед, Скай Медіка, Спектролаб, Східно-Українська Торгівельна Компанія, ТерраЛаб Ай Ті, Терра-Мед, УКР Діагностика, Укроргсинтез, Філісіт-Діагностика, ХЕМА, Хімек, Централмед, ШимЮкрейн та інші.

Список учасників 2022 – формується актуальна інформація на сайті.

Участь із стендом забезпечить компаніям прямий контакт із цільовою аудиторією – це ефективний маркетинговий інструмент для розвитку бізнесу, підвищення впізнаваності бренду, розширення бази ділових контактів, виведення новинок на ринок, проведення досліджень попиту на товар чи послугу, а також хороший інструмент для подальшого планування розвитку компанії.

Заявки на участь вже приймаються, звертайтесь за контактами, наведеними нижче.

Вхід вільний, реєструйтесь сьогодні!

Щорічно заходи відвідують фахівці з усієї України та країн ближнього зарубіжжя.

За попередніми даними, у 2022 році очікується понад 5000 керівників та директорів приватних та державних клінік та лабораторій, завідувачів КДЛ, лаборантів, провідних фахівців з якості медичних лабораторій, бактеріологів, алергологів, біохіміків, токсикологів, генетиків, імунологів, гематологів, трансфузіологів, мікробіологів, вірусологів, метрологів, епідеміологів, цитологів та багатьох інших фахівців, діяльність яких пов’язана з лабораторною медициною.

Побачили себе чи ваша діяльність також пов’язана з лабораторною медициною?
Реєструйтеся та поділіться посиланням з колегами!

Пройти онлайн реєстрацію можна за посиланням: http://medforum.in.ua/zakazat-priglasitelnyj-medlab/ (безкоштовно, всього за 1 хвилину ви отримаєте свій електронний квиток на заходи).

Коли на сайті з’явиться Науково-практична програма Конгресу – організатори повідомлять про це всіх зареєстрованих відвідувачів. Реєструйтеся та стежте за новинами!

Дізнайтесь більше про сучасні досягнення лабораторної індустрії!

До зустрічі 12–14 квітня 2022 року у виставковому центрі АККО Інтернешнл, за адресою: Україна, м. Київ, проспект Перемоги, 40-Б, парк імені О. С. Пушкіна, поряд зі станцією метро «Шулявська».

З питань відвідування та участі звертайтесь до організаторів:

+38 (044) 344-35-80
+38 (067) 526-49-54
+38 (063) 226-59-48
+38 (050) 257-34-82

press[@]medforum.in.ua

www.facebook.com/MedLabEventsUa

http://medforum.in.ua/MedLab/

Науково-практична програма Звіт Конгресу 2021 Реєстрація

Comments are closed