Інформаційні технології для української медицини – «ITMED»

ITMED - Международный Медицинский Портал

Інформаційний партнер Міжнародного медичного форуму Медичний портал «ITMED – інформаційні технології в медицині» дякує керівникам клінік, лікарям приватної практики, компаніям сфери товарів і послуг для охорони здоров’я, постійним партнерам і відданому колу читачів за співпрацю в 2018 році.

 

За цей рік в Україні трапилася дуже важлива річ — медичні установи почали перетворюватися в підприємства, — ділиться власними планами на майбутній рік засновник порталу, експерт в області інтернет-комунікацій, за плечима якого 25 років досвіду управління приватними медичними компаніями, Андрій Каспаревич. — Ми можемо говорити про бізнес, але для лікаря допомагати людям — це справа його життя і, в певному сенсі, божественне призначення. Я впевнений, що реформування вітчизняної системи охорони здоров’я дає широкі можливості для клінік і лікарів. Тому наступний рік збираюся присвятити популяризації, навіть серед консервативної частини медичної спільноти, IТ-технологій в медицині.

 

Для того щоб клінікам і лікарям було простіше увійти в світ бізнесу, «ITMED» в 2018 році запустив перший вільний конструктор медичних сайтів.

Вільний в буквальному розумінні, адже медичні установи можуть скористатися цим сервісом безкоштовно. В тому числі функціоналом створення власних сайтів і функціоналом просування послуг, фахівців, методів лікування.

Сервіс є актуальним навіть для великих медичних центрів і мереж, які вже володіють фінансовими й інтелектуальними ресурсами. А для клінік, які тільки починають свій розвиток, для тих установ, які стали підприємствами зовсім недавно, для лікарів, які починають медичну практику, — це неоціненна допомога.

 

У 2019 на порталі «ITMED» з’явиться черговий конструктор — сервіс створення міні інтернет-магазинів для компаній-постачальників обладнання, техніки, товарів медичного призначення.

Користувачі-компанії і користувачі-клініки будуть отримувати детальну статистику того, звідки приходять і як поводяться відвідувачі їхніх сайтів. Для організаторів форумів, виставок, конференцій медичної тематики буде додано ще один сервіс, який включатиме календар заходів, функціонал самостійного створення подій, розміщення прес-релізів інше.

Також «ITMED» планує розширити свою інформаційну діяльність на закордонні клініки.

 

Уже в цьому році «ITMED» приділяв особливу увагу навчальним проектам, участі в конференціях і семінарах. Як інтернет-партнер провідних медичних виставок використовував кожну можливість для того, щоб інформувати українських лікарів про важливість IТ-технологій в медицині.

 

Розвивалася торгова складова медичного порталу «ITMED». За рік було забезпечено понад дві тисячі клієнтів-медичних установ технікою, обладнанням, інструментами, витратними матеріалами, організовано комплексне постачання і транспортування товарів. Особлива увага приділялася співпраці з українськими і закордонними благодійними фондами, проектам забезпечення прифронтових клінік на Сході України.

Дякуємо бізнес партнерам, колегам, прихильним користувачам і читачам за підтримку в 2018 році. Залишайтеся з нами в наступному.

Медичний портал ITMED

 


Отримати безкоштовне запрошення на Міжнародний медичний Форум >>>

Comments are closed